JoyDrops Delay Personal Spray – 50ml

0 out of 5

3 460 Ft

Leírás

Késleltető spray segít az ejakuláció késleltetésében azáltal, hogy a férfi nemi szervet érzésteleníti, mely az erekció során rendkívül érzékennyé válik. Egy kellemes és hosszan tartó szexuális aktus mélyíti a partnerek közötti intimitást. Kompatibilis óvszerrel és nem rontja annak textúráját. Hipoallergén, könnyen lemosható és nem hagy foltot.
Alkalmazása : 15-20 perccel az aktus megkezdése előtt 10-12 alkalommal a makkra permetezni és megvárni, míg beszívódik. Kerülje az oráis érintkezést !
Minőségét megőrzi a csomagoláson feltüntetett időpontig. Gyermekek elől gondosan elzárandó! Összetételt lásd a csomagoláson! Hűvös, száraz helyen tartandó! Ha szembe kerül, bő vízzel mossuk ki! Importálja és Forgalmazza:4123, Hencida Konyári út 038/2, Tel.: +36-30-619-77-60, E-mail: info@debranet.com, www.debranet.com.

 

JoyDrops® Delay Personal Spray helps to delay ejaculation by numbing male organ which reaches to an excessive sensitivity during erection. A pleasant and long-lasting sexual union deepens intimacy between couples. JoyDrops® Delay Personal Spray is compatible with condoms and does not spoil condoms texture. Hypo-allergenic, easy to clean, does not stain.

További információk

Tömeg 007 g
Kategória

Gyártó

Gender

Súly (Kg)

EAN

Availability: 1693 készleten Cikkszám: JOYDROPS10 Kategória: Címkék: ,
Kosár