Tenga TENGA EGG BRUSH

0 out of 5

2 320 Ft

Leírás

Fedezze fel a forradalmian újszerű TENGA EGG maszturbátorokat. Ezek a tojásformában elhelyezett maszturbátorok roppant rugalmasak, teljesen felveszik a kívánt méretet. Minden maszturbátor stimuláló belsővel rendelkezik, mindegyik más-más kialakítású.
Használata : a védőfólia eltávolítása után a szétnyitott tojásból vegye ki a maszturbátort és a csomagban található síkosítót annak beljesébe kell csorgatni és ráhúzni a péniszre.
Annak ellenére, hogy a maszturbátort egyszeri használatra szánják, gondos kezeléssel, alapos tisztítással, valamint síkosítók és óvszerek használatával, a TENGA EGG többször is használható!

 

Randomly intertwined delicate ribs gently caress you as you stretch, twist and squeeze it along yourself. These smooth details glide over you like the finest of silken cloths, creating a gentle, melting sensation that slowly wells up from within leading to a burst of ecstasy. The super stretchable elastomer concealed within each of these discreet EGGs expands drastically for a snug fit regardless of your size. The TENGA EGGs come different varieties each with different internal structures for a variety of great experiences. Great as a novelty gift and a perfect travel companion!

További információk

Tömeg 006 g
Kategória

Szín

Anyag

Gyártó

Speciális tulajdonság

Súly (Kg)

EAN

Availability: 40 készleten Cikkszám: TENGA00196 Kategória: Címkék: , ,
Kosár