Tenga EGG Cool

0 out of 5

2 480 Ft

Leírás

Fedezze fel a forradalmian újszerű TENGA EGG maszturbátorokat. Ezek a tojásformában elhelyezett maszturbátorok roppant rugalmasak, teljesen felveszik a kívánt méretet. Minden maszturbátor stimuláló belsővel rendelkezik, mindegyik más-más kialakítású.
Használata : a védőfólia eltávolítása után a szétnyitott tojából vegye ki a maszturbátort és a csomagban található síkosítót annak beljesébe kell csorgatni és ráhúzni a péniszre. Ebben a tojásban hűsító hatású síkosító található.
Annak ellenére, hogy a maszturbátort egyszeri használatra szánják, gondos kezeléssel, alapos tisztítással, valamint síkosítók és óvszerek használatával, a TENGA EGG többször is használható!

 

A New Way to Beat the Heat! The COOL EGG from TENGA houses a transparent gel interior with TENGA’s popular ice-cool menthol infused lubricant! Featuring the popular WAVY’s internal details, you can now cool off this summer in a brand new way! The COOL EGG comes in a blue case, with TENGA’s COOL Branding as an eye-catch! The internal elastomer is also transparent, adding to the ice-cool feel of the item. Lubricant Included

További információk

Tömeg 006 g
Kategória

Szín

Anyag

Gyártó

Speciális tulajdonság

Súly (Kg)

EAN

Availability: 11 készleten Cikkszám: TENGA00100 Kategória: Címkék: , ,
Kosár