Pipedream – Pump Worx Pump Worx Pro-Gauge Power Pump – Clear/Black

0 out of 5

22 150 Ft

Leírás

Férfiaknak ajánlott, hímvesszőre helyezendő henger alakú készülék, mely a hozzá kapcsolt pumpával fokozza annak vérbőségét. Egyszerűen helyezze be a péniszét a vákuumhenger csövébe, nyomja össze az EZ-markolat fogantyúját, és nézze meg, hogy az fokozatosan növekszik.
A puha PVC hüvely tökéletesen szoros tömítést képez a bőrrel szemben, és erős vákuumot hoz létre a kamrában, ami erekciót eredményez.
Az átlátszó vákuumhenger láthatóvá teszi az etredméynt, míg a könnyen leolvasható mérőeszközzel megtudhatja, hogy mekkora nyomást pumpált.
Ha elérte a kívánt méretet, egyszerűen nyomja meg a gyorskioldó pisztolyt a fogantyú tetején, hogy azonnal enyhítse a nyomást, és máris készen áll a játékra!
Tisztítása : minden használat előtt és minden használat után a hengert langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni.

 

Simply insert your penis into the vacuum cylinder tube, squeeze the EZ-grip handle, and watch your pleasure rod get bigger and thicker than ever before! The soft PVC sleeve forms a perfectly tight seal against the skin and creates a powerful vacuum inside the chamber, forcing your erection to quickly expand and swell with power.

További információk

Tömeg 04 g
Kategória

Szín

Anyag

Gyártó

Súly (Kg)

EAN

Availability: Elfogyott Cikkszám: PIPE315123 Kategória: Címkék: ,