Barion Pixel

PDX Elite Hydrobator

PDX Elite Hydrobator

0 out of 5

41 428 Ft

Leírás

A 7 rezgési és 3 sebességi fokozattal rendelkező maszturbátort kifejezetten zuhany alatt vagy kádban történő használatra tervezték. 100% vízálló, és teljes funkcionalitásához vízre van szüksége. Mindkét oldala nyitott, hogy a víz könnyen átfolyhasson és stimulálja a péniszt. A belső tér is a vizet használja a pénisz optimális stimulálására, azonban az Elite Hydrobator víz nélkül is használható. Erekciós rendellenességek esetén is alkalmazható, mivel az Elite Hydrobator elősegíti a vérkeringést, és segíti az orgazmus késleltetésében.
Tisztítása : minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztóval kell lemosni. Vízbázisú síkosító javasolt.
A csomag 3 eltérő átmérőjű péniszgyűrűt is tartalmaz.

 

The Elite Hydrobator masturbator is specially designed for use under the shower or in the bath. It is 100% waterproof and needs water to obtain full functionality. Both sides are open to allow water to stream through easily and stimulate the penis. The interior uses the water to stimulate the penis optimally however the Elite Hydrobator can also be used without water.
Enjoy the 3 different speeds and 7 powerful vibration settings. It is also suitable for use in the case of erectile dysfunction, as the Elite Hydrobator helps to stimulate blood circulation. It also helps to delay orgasm.

További információk

Tömeg 06 g
Kategória

Szín

Anyag

Gyártó

Elem (ha szükséges)

Speciális tulajdonság

Súly (Kg)

EAN

Availability: 6 készleten Cikkszám: PIPERD5320 Kategória: Címkék: , ,
You've just added this product to the cart: